Gál Csilla

Gál Csilla vagyok, a Shape&Heels program megálmodója, alapítója és vezetője, illetve póz oktatója.

A program gondolata akkor fogalmazódott meg bennem, amikor régen, jómagam is versenyzőként a saját időmmel zsonglőrködve, a napi főzés, edzés, kardió stb. mellett külön jártam színpadi járás órákra, illetve kiegészítő pózórákra is. Minden alkalommal úgy éreztem, hogy a maximalizmusomat egyik oktató sem tudja kielégíteni. Aki csak magas-sarkúban való járást oktatott, nem volt tisztában a versenyek követelményeivel, aki pedig csak a pózok tökéletesítésében  segített, nem tudott semmi újat mutatni/mondani számomra. Azt éreztem, hogy ennél én már jóval többet tudok – a nélkül, hogy bárki tanította volna.

Később, az ebben az ágazatban való személyes fejlődésem után, úgy döntöttem, hogy azt az elemi tudást, ami bennem lakozik, szeretném megosztani másokkal is. Szerettem volna egy olyan programot létrehozni, ahol a mai rohanó világban, a versenyző Hölgyek/ lányok egy helyen megtalálnak mindent, ami a színpadon való tökéletes megjelenéshez segíti hozzá őket.

Felkértem tehát Lakatos Lorettát, a Hot Girly Dance Class alapítóját és vezetőjét,  illetve jelenleg a Shape&Heels színpadi járás oktatóját, hogy dolgozzunk össze és hozzunk létre egy olyan programot, amely komplexitását tekintve egyedülálló Magyarországon.

Programunk 2020-ban kirobbanó sikerrel indult és növekedett folyamatosan az évek folyamán. Szembesülve azzal, hogy a tökéletes technikai tudás nem minden, foglalkozni kezdtem a lányok lelki világával is. Hiszen a kisugárzás -ami nagyon fontos része a színpadi megjelenésnek- nem tanulható, az az önmagukhoz fűződő kapcsolatuk testünkön átsugárzó fénye.  Ezért igyekeztem, hogy egy olyan helyet teremtsek számukra, ahol önzetlen szeretetre, bíztatásra és megerősítésre találnak. Így mára a Shape&Heels egy branddé, egy életérzéssé, egy közösséggé nőtte ki magát, ahol -holisztikus szemléletmóddal- nem csak a lányok színpadi megjelenésével foglalkozunk, hanem a megfelelő, szakmai, elméleti tudás átadásával is, illetve a lelki világuk erősítésével, segítséget nyújtva nekik az önbizalom és magabiztosság megerősítésében, illetve a női(es)ég magasabb fokú megélésében is.

Magánóráimon, illetve a workshopok, extra programok alkalmával a résztvevők szakmaiságra, profizmusra, hasznos elméleti és gyakorlati tudásra, illetve türelemre és őszinte szeretetre számíthatnak tőlem. Meggyőződésem, hogy minden Nő egyenként egy külön csoda, egy jelenség, egy csillag, aki saját fényét az önbizalomhiány árnyékában rejtegeti.

Célom, hogy ezt a fényt a felszínre csalogassam és ráébresszem őket arra a kincsre, amely minden egyes Nőben benne lakozik. Tapasztalatom, hogy a társadalmi beidegződések egyre inkább eltorzították a női szerepeket. A nők olyan mintákat és szerepeket vettek fel, és vallanak magukénak, melyek valójában soha nem volt az övék. A média által történő befolyásoltság mindebben hatalmas szerepet játszik. A Nők többsége egyre inkább eltávolodik a természetestől, és próbál megfelelni, lépést tartani az éppen trendi divattal, életvitellel,  ami túlnyomó részt negatív hatással van rájuk és tönkreteszi a kisugárzásukat. Szeretném, hogy a lányok egy más nézőpontból is megismerhessék önmagukat, megtalálják és előhívják azt a női minőséget, amelyet mélyen önMAGukban rejtegetnek.

Jelentkezz hozzám