„Izgatottan vártam a Shape&Heels nyári táborát. Amikor megérkeztem még nem ismertem senkit és egy picit fura volt, de rögtön mosolygós, kedves arcok és hangok fogadtak. Egy kis idő múlva, ahogy kezdtük megismerni egymást, a közös programok, az együtt töltött idő segítségével, azt gondolom egy fantasztikus csapat jött össze!

Senki nem nézte le a másikat, ha egy kicsit kezdőként “bénázott”, sőt inkább segítőkészek és figyelmesek voltak. Azt hiszem, ma már ez sajnos elég ritka dolog!

Csodálatos volt betekintést nyerni és részese lenne, egy profi tánccsoport, a Hot Girly Dance Class életébe, Lakatos Loretta vezetésével, aki elkészítő színpadi járást is tanított nekünk! Nehéz leírni, milyen fantasztikus érzés volt az elejétől a végéig, nagyon jól éreztem magam és rengeteget tanultam ezalatt a pár nap alatt is.

Köszönöm Gál Csillának, aki megálmodta, ezt a fantasztikus tábort!

Még több ilyet!

Visszaadtátok a motivációt!!!

Köszönöm!”
Klaudia

 „Több mint egy hete jöttünk meg a táborból, de nekem kellett idő, mire leülepedik bennem az, miről is szeretnék írni!

Láttam a szezont, és észrevettem, bizony vannak kiemelkedő mozgású lányok… Igen, az első tábor illetve és /vagy Shape&Heels program résztvevői magabiztosan mozognak! Aztán láttam a tábor kiírását, és úgy voltam vele…. Jó lesz a lányoknak, nagy segítség, a fiúkkal meg elnézegetjük a csajokat…. És edzünk a Bonival nagyokat.

És eljött a tábor napja, 5-en jöttünk Ajkáról, különböző karakterek…. De 1 közös, Mindenkinek, nagyon fontos ez az egész, ami a fitnesz, bodybuilding és ami kapcsolódik hozzá!

Nem volt semmi elvárásom , a lányok jó kezekben lesznek, mi pedig még jobban tudunk figyelni magunkra, fiúk!

És amit kaptam, ahhoz 9 nap kellett, hogy megértsem, és érzés szinten ki tudjam fejezni!

A táborban visszakaptam azt, ami 14 éves korom óta a legnagyobb fegyverem, a boldogságom alapja volt….. A SZENVEDÉLY !!!

Láttam a Csillán, a táborban a résztvevőkön, a lányaimon és a fiaimon is azt a tüzet, ami hiányzott sokáig bennem, és ami újra belobbant ! Jó volt levetni az álarcaim egy részét, felszabadultan beszélgetni, táncolni, pózolni, vagy akár kocogni és nyújtani a Balaton partján.

Mióta visszajöttem, újra érzem magamban azt a szenvedélyt, ami gyerekként jellemzett, ami segít abban, hogy reggeltől estig tudjam élvezni azt amit csinálok, ami nem csak munka, hanem igazából az életem, A SZENVEDÉLYEM!

Csilla, köszönöm, hogy ilyen színvonalas, és jó hangulatú tábort összehoztál, számíthatsz egy nagy ajkai csapatra majd jövőre.”
Robi

„A táborba való készülődés teljes mértékig kifogott rajtam, mélyponton voltam, kihívásnak éreztem még az összepakolást is. Lapátoltam a táskámba a ruhákat, közben az a gondolat járt a fejemben, hogy oda való vagyok-e, el tudom e hagyni a langymeleg életem biztonságos menetrendjét, képes vagyok e elhagyni a komfortzónám…

A megérkezésem pillanatában olyan jó érzéssel töltött el Csilla, ahogyan fogadtál, hogy éreztem születőben van bennem a bizalom. Ehhez mindösszesen néhány jó szó kellett és az a lelkesedés, ami az arcodon kirajzolódott!

Aztán megkaptuk a csodaszép ajándék csomagot, úgy örültem neki, mint a karácsonyi ajinak.

A próba bikiniket átvéve, bugyikát forgatva megbizonyosodtam, hogy bakker ennek az eleje és a hátulja is egy falatka… Nagggyon durván falatka. Komfortzóna 2. szint…

Fantasztikus csodanő szobatársam pillanatok alatt berendezte 5 napos életterünket. Lett gardrób, spejz, sminkrészleg, ágyamba konyha kotyogós kávéfőzővel. Mindig is vágytam arra, hogy egyszer ágyba kávét kapjak, ez rögtön túl is lett teljesítve, hiszen úgy ébredtem a kávé illatra, hogy a lábujjam hegye simogatta a kávéfőzőt.

Komfortzóna 3. szint…

Elkezdődtek az edzések, és minden egyes pillanatot imádtam. Csilla, Dorottya fergeteges hangulatot teremtettetek, éreztem, ahogy minden egyes alkalom egyre inkább magával ragad. Zsigerből jövő profizmus, hihetetlen női energia, ezt kaptam minden alkalommal!

Komfortzónám 4. szintjén felkerült rám a verseny cipellő, falatka bikini, kétszer két órára, ismétlem kettőre, a testem úgy igénybe lett véve, mint a súlyzós edzéseken.

Ahány végtagom van, annyi fele mozgott, illetve a lábim is csámpás.

Sokszor a sírás kerülgetett, de annyi segítséget kaptam Lolától, Csillától, és bíztatást a csajoktól, hogy azt szavakban nem tudom kifejezni.

Tudtam, hogy a legjobbat akarjátok kihozni belőlem és odafigyeltetek rám, nem hagytatok magamra.

Minden nap végén brutális fáradtságot éreztem, de mégis hihetetlen töltés volt bennem, mert olyan értékeket, emberi kapcsolatokat, biztatást, életerőt, feltétel nélküli elfogadást kaptam, amit eddigi életemben nem igazán tapasztaltam még.

Mentes az irigységtől, rosszindulatúságtól!

Olyan emberi értékekről, értékrendről, sport és hivatástudatról, profizmusról odaadásról, feltétel nélküli elfogadásról adtatok számot, ami pénzben nem felbecsülhető, sem nem mérhető. Megleptetek bennünket egy vitorlázással „csak úgy”, mert így gondoltátok, önzetlenül! Eddigi életem egyik legnagyobb élménye volt!

Ezek után kérdezem, mi többet kaphattunk volna, hiszen teljes szívetek, lelketek egy darabját is nekünk adtátok!

Úgy jöttem haza a táborból, Csilla a kezeid alól, hogy ÉRTÉKES NŐ vagyok!

Az út elején vagyok még, de rengeteget kaptam útravalónak és így is úgy is nyertem. Kezdem visszanyerni önmagam, ennek tudatában, új lendülettel készülhetek a versenyre tovább és tudhatom, hogy ki az és kik azok, akikhez tanácsért és segítségért fordulhatok a felkészülés során!”
Veronika

„Drága Csilla! Nagyon szépen köszönöm, hogy megálmodtad, létrehoztad, megvalósítottad a Shape&Heels póz- és edzőtábort és én ebben részt vehettem, átélhettem. Minden tiszteletem a tiéd a sok munkádért, idődért, lelki erődért, amit 100%-osan odaraktál. Mindenki nevében köszönjük az ajándékokat és a balatoni hajózást is. Ez a tábor számomra nem csak edzőtábor volt. Lehetővé tettétek, hogy tanuljuk, fejlődjünk, nem csak testileg, hanem szellemileg, lelkileg is. Megmutattátok nekünk, hogy mi az önzetlenség, a szeretet, hogy hogyan kell és lehet felemelni embertársainkat. Hiszen ez hiánycikk manapság. Ez a tábor szembesítés is volt önmagunk korlátaival. (szerepjátékok…pl. Hozzáteszem, ez most sem megy. Na mindegy, majd jövőre…) Nem csak póz- és edzőtábor!!! 5 nap… Tele dícsérő szavakkal, segítő kezek, őszinte, nyílt, közvetlen beszélgetések, ölelések, nevetés, móka…. Felsorolni sem tudom mennyi mindent kaptam tőled és a táborlakóktól. Önbizalom növelés, hitet magamban, hogy képes vagyok mindenre, bármire „is”. Lolának köszönöm, hogy megtanította a csípő ringását. Profi táncos, utánozhatatlanul laza csajszi. Jövőre az én ágyam lesz a konyha, mert így vagy úgy, de ott leszünk!… Igaz? Puszi Mindenkinek!”
Timi

„Sereghajtóként megérkezem én is a “tábori naplómmal”, de idáig feldolgozási fázisban volt az a rengeteg élmény, amit átéltem.
Már az elején leszögezném, hogy ez több volt mint egy nyári tábor. 
5 nap, ami rendkívül intenzív volt, ugyanakkor teljesen feltöltött.
A napjaink rendkívül tartalmasan és eseménydúsan teltek.
A reggeli edzések hangulata felejthetetlen volt számomra, még sosem tartottam edzést ennyi energikus és bomba csajszinak! 
A pózórákon a kellő fegyelmezettség mellett mindenkiből előhozta Csilla azt a dögös és magabiztos énjét, amivel ragyoghat a színpadon.

Csilla, leírhatatlan az a szenvedély és energia, amit a táborba és ebbe az egész programba beleteszel. Kívánom, hogy MINDEN színpadra készülő lány (akár kezdő, akár haladó) eljusson legalább EGY pózórádra! Majd meglátják miért!  Az én lábamon talán a tavalyi szezon óta nem volt pózcipő! Amikor hazajöttem másnap már mentem is gyakorolni! És nem azért, mert “kell”, hanem mert hála Neked, újra érzem, azt az érzést, amit tavaly, amikor felhúzom a cipellőm! 
A tábor meglepetése számomra egyértelműen a videó klipp forgatás volt, ahol a saját komfortzónámból is kilépve táncoltam felszabadultam a Mammacita-ra . 
Lola, annyira csodás tanár vagy! Biztos, hogy nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor engem táncolni tanítottál! 
Ja.. és még hogy versenyfelkészülésben nem érezheti jól magát az ember… Nagyon sok “sorstársamat” ismertem meg a táborban és mindegyikőjük motivált a saját történetével!
Együtt éltük meg ezeket a fantasztikus napokat, együtt edzettünk, főztünk a szobában, airfryerben, grillen, mikróban, ahol tudtunk. Mert mindent meg lehet oldani!
Napestig sorolhatnám még azt a sok-sok ajándékot, amit kaptunk, na meg a vitorlázást, ahol Csillával együtt lubickoltunk a Balcsiban (miután nagy nehezen sikerült bebújnom a gumimatracba).
Felejthetetlen kaland, fergeteges hangulat, szakmai tanulás, gyakorlás és leírhatatlan hála a szívemben, hogy ezeket önfeledten megélhettem!
Dorottya

„Pár hete részt vettem a Shape&Heels nyári póz- és edző táborán. Ami egy felejthetetlen élményt nyújtott számomra. Mind az atmoszféra, mind a társaság remek volt, minden percét élveztem az együtt töltött időnek. Nehéz bármit is kiemelni, mert mindent szerettem: a pózórákat, a jó hangulatú vidám edzéseket, a nehéz, ugyanakkor hangulatos és magával ragadó táncórákat.
A tábor ideje alatt annyi bíztatást, szeretetet és támogatást kaptam, amit eddig talán sosem.
Minden szempontból nyertem ezzel a pár nappal, remek időtöltést, barátságokat, több önbizalmat, és talán egyre jobban látható, hogy a “Terminátor-járásom”  lágyabb, nőiesebb lesz napról napra.
Köszönöm mindenkinek ezt a felejthetetlen élményt!”
Regina

„Szeretnék egy rövid beszámolót megosztani veletek a múlt heti Shape & Heels – nyári póz – és edzőtáborról.

Gyermekkorom óta versenyszerűen sportolok, nagyon sok sportban magabiztosan mozgok, de nem gondoltam, hogy ennyire nehéz és összetett feladat lesz a színpadi mozgás és pózolás tanulása, gyakorlása, egy magasabb szintre emelése. Számomra ez jelenti az igazi kihívást! Annyi mindenre figyelni kell! Hogyan tartsd a kezed, làbad. Ne feszíts! Elegáns legyél! Ne siess!… Minden nap gyakorolni kell! Napról napra érzem a fejlődést, de az elvárásaimtól a táborban szerzett tapasztalatok alapján, úgy érzem, még messze állok.

Az együtt eltöltött négy nap alatt sok és változatos programon vehettünk részt. A reggeli edzéseket minden nap más workshop és tematikus oktatás követte, profi színpadi pózolás órákon vettünk részt, profi táncosoktól tanultunk modern koreográfiákat. Annyira színvonalas oktatást kaptunk a legjobb szakemberektől, hogy őket látva azt kell mondjam, van még hová fejlődnöm.

A szervezett programokat egységes keretbe foglalta az utolsó két napon a táborhoz csatlakozott kiváló fotós, aki remek képekkel adta vissza a pillanatok varázsát.

Nagyszerű versenytársakkal ismerkedhettem meg, akik egyéni tapasztalataikkal is segítették a fejlődésemet. Szuper kis csapat állt össze!

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, akik valamilyen formában hozzájárultak a fejlődésünkhöz. „
Anita

„Egy évet vártam türelmetlenül, hogy végre jelentkezzek a Shape&Heels nyári póz- és edzőtáborba, tavaly ugyanis a víruska elvette tőlem ezt a lehetőséget. Idén azonban fergeteges volt a hangulat. Nagyon jó volt olyan emberek között lenni, akik úgyszintén imádják ezt a sportot, akik megértik ennek a sportnak a lényegét, akik nem néznek rád furcsán ha dobozolt kaját eszel (mert diéta van), akik motiválnak saját élettörténetükkel, akik támogatnak pszichikailag és akikkel nyitott és közvetlen lehettem már az ismerkedés után. Hála Gál Csillának, ez a tábor nekem akkora löketett adott, hogy bármi történik, úgy érzem a színpadon és a mindennapokban is teljesen magabiztos és „harciasan nőies” leszek! Ez idő alatt, nagyon sok mindent tanulhattam a tapasztalt versenyzőktől, amiért nagyon hálás vagyok! És képzeljétek, Lakatos Lola segítségével még saját tábortáncunk is lett! Köszönöm a lehetőséget, hogy egy új közösséghez tartozhatok és hogy roppant jó élményekkel gazdagodhattam.”
Ivett

 „A tábor nagyon profin megszervezett volt, köszönöm a lehetőséget Gál Csillának… Én úgy érkeztem, mint amatőr, ráadásul sérüléssel. Mint mindenkiben, bennem is megvolt a tábor előtt a félelem, hogy mi van, ha nem bírom a többiekkel az edzést , ha nem mennek a színpadi pózok. Első pillanatban elmúlt minden ilyen gondolatom! Ahogy megérkeztem közétek úgy fogadtatok, mint akit ezer éve ismertek, éreztem egyből, hogy igen, itt a helyem! 

Már az első nap jól telt, az esti programban, ahol mindenki mesélt magáról és mindenki közelebb engedte a többieket magához, aztán a hétfőt már úgy kezdtük, mint egy őrült nagy család – imádtam ezt a feelinget! Nagyon jó volt a társaság, a csajoknak minden tiszteletem amit ők végig csináltak az valami elképesztő! Már az ő lendületűk, energiájuk is jó hatással volt rám a tábor ideje alatt de ami a legdurvább így, hogy már 1 hét eltelt azt kell, hogy mondjam azóta is ezt az energiát érzem! Nagyon jó volt 1 hétig csak a sportra gondolni es foglalkozni! 

Köszönöm az összes jó tanácsot, az összes nyújtást, a brutális láb edzést Bóni Balázsnak, azóta minden #megyen ahogy illik!

Annyi de annyi mindent tudnék még írni, de inkább azzal zárom, hogy nagyon örülök, hogy megismerhettelek titeket és tudom, hogy még fogunk találkozni versenyeken, itt-ott, de jövőre a táborban biztosan. Remélem jövőre már 10x ennyien leszünk mert ezt mindenkinek meg kell élnie aki tényleg komolyan szeretné a sportot csinálni!”
Zozó

„Idén nyáron akadt lehetőség, hogy részt vehessek egy póz- és színpadi járás táborban, Gál Csilla illetve Lakatos Loretta vezetésével. Pár nap alatt sikerült elérniük (ugyan nem tudom miképpen), hogy az „elefánt a porcelánboltban” életérzés helyett nőies formát öltsek magamra magas-sarkú viselése közben.

Rendkívül sok mindenre kell figyelni színpadi pózolás során. A legtöbb embernek általában annyi a benyomása, hogy agyon szolizott Barbie babák vonaglanak a színpadon. Hát ez ennél egy fikarcnyival nehezebb dolog (persze, Barbie-nak lenni sem könnyű, gondolom…)

Nagy elismerés Gál Csilla és csapata, a Shape&Heels előtt, hogy óriási odaadással, szakértelemmel, szabadidejüket is feláldozva mindent beleadtak abba, hogy átadják nekünk mindazt, ami egy esetleges versenyszerepléshez szükséges. Köszönöm szépen a lehetőséget, hogy részt vehettem a Shape&Heels nyári eseményén, illetve a bizalmat, amit tőletek kaptam és kapok azóta is.”
Ingrid

„A véletlenek egyvelegének és egy spontán ötletnek köszönhetően a nyár folyamán a Balatonra csöppentem, és részese lehettem egy felejthetetlen élményekkel gazdag csajos tábornak, amit Gál Csilla profizmusa, odaadása és Lakatos Loretta eszméletlen tánc tehetsége jellemzett. Bikini fitnesz versenyzőként elsősorban az szólított meg, hogy a tábor része volt a színpadi járás és pózolás trükkjeinek elsajátítása. Soha nem voltam nagyon nagy önbizalommal rendelkező lány, számomra a legnehezebb része az egész folyamatnak: felmenni a színpadra és eladni azt, amiért egész évben keményen megdolgoztam. Bevallom, nem megy könnyen, de ez erről szól, kilépni a komfort zónából és megtenni a maximumot az álmok, célok elérése érdekében.

Egy nagyon kedves kis csapat alakult ki, csajok különböző szövetségekből, különféle tapasztalatokkal, más-más motivációval. Mégis ott voltunk együtt, egymásért! segítettük, támogattuk egymást. Csajok a csajokért!

Szívesen gondolok vissza az együtt töltött csirke-saláta evésekre a közös kis térben, az éjszakáig nyúló beszélgetésekre, a tábor dallamára, amire mindenki egyből táncolt ha megszólalt, a reggeli tematikus aerobik edzésekre, a felvillanyozott profi táncórákra, a kellemes nyújtás órákra, Csilla profi póz oktatására, Loretta színpadi járás óráira.

Köszönöm, hogy a részese lehettem, a legjobbaktól tanulhattam, fejlődhettem és ennyi csodás, erős nőt ismerhettem meg!”
Renatka

„Edzőként mindig azt mondom, hogy akkor leszek hiteles, ha valamiről úgy beszélek, hogy azt átéltem, van személyes tapasztalatom. Egész egyszerűen én is ilyen emberek segítségét kérem. Ezért amikor már tisztán tudtam, hogy bele szeretnék vágni a fitneszversenyzésbe, elkezdtem utánanézni a lehetőségeknek. Így találtam rá Gál Csilla komplex programjára, aki egy komplett nyári tábort szervezett Lakatos Lorettával együtt, hogy szövetségektől függetlenül segítsenek a lányoknak a színpadi járásban és a pózok elsajátításában.

De ennél mennyivel többet adtak!!! Amennyi kétellyel és félelemmel vágtam bele, annál több önbizalommal érkeztem onnan haza! Tudjátok… amikor szép, erős, sikeres nők támogatják egymást, abból csak valami még erősebb születhet! Erről szól a Shape&Heels – egy önzetlen, segítő közösség, ahol nincsenek gáz kérdések, nem néznek ki senkit, aki igazán kezdő (én már csak tudom!), hanem támogatnak, segítenek elindulni, a jókat pedig még profibbá csiszolják. Már előre várom a következő tábort, én biztosan ott leszek!”
Nóra

„Én úgy mentem el a nyári táborba, hogy teljesen kezdő voltam. Csak azt tudtam, hogy szeretném magam kipróbálni ebben a világban és tényleg nagyon érdekelt. Azt gondolom, hogy mind a tábor, mind az online találkozásaink és az egy személyes workshop is nagyon sokat hozzátett, mert igazából e nélkül nem tudtam volna felállni erre a színpadra. És ami nekem a legtöbbet jelentett: az online találkozók picit kevésbé személyesek és ott nem volt annyira sikerélményem, viszont amikor személyesen találkoztunk és utána így mondtad, hogy „Hű, mennyit fejlődtél!” az annyira nagy lendületet adott, hogy brutális. Nagyon-nagyon jól éreztem magam, úgyhogy mindent nagyon köszönök.”
Nóra

„Nagyon örülök, hogy részese lehettem a tábornak, mert nagyon-nagyon élveztem, Csilla egy nagyon nagy profi abban, komolyan, hogy minden tökéletes legyen. Tényleg nagyon élveztem a tábort, tök jó csajokat ismertem meg és úgy gondolom, hogy sokat javult a pózolásom is a tábor alatt. Nem vagyok ez a tipikus bikinis csaj, aki nagyon mutogatja magát, nagyon nehéz nekem a színpadi mozgás és pózolás, nagyon sokat kell gyakorolnom, sokkal nehezebbek, mint az edzések. A fejlődésemet az edzőm is észrevette. Lolának, azaz Lakatos Lorettának köszönhetően tényleg javult a járásom és ennek nagyon örülök.”
Renáta