„Én imádtam, mindenki felszabadult, jó fej az összes lány, az oktatók, mindenki, nevettem össze-vissza. Abszolút nem voltam zavarban, imádtam az egészet. Nekem nagyon tetszett.”
Brigi

„Így ez alatt a pár óra alatt, amit itt töltöttünk, már most nagyon sokat tanultam. Úgy érzem, a nőiességről és a kisugárzásról is, nagyon jó rájuk nézni. Jó volt a hangulat, eleinte picit izgultam, de annyira magabiztosak, hogy ez magabiztosságot ad az embernek is. Nagyon örülök, hogy itt lehettem.”
Beatrix

„Nagyon jó volt kimozdulni a komfortzónámból, nagyon jól éreztem magam. Egyálatlán nem izgultam és nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. Álmomban nem gondoltam volna, hogy egy ilyen eseményen lehetek egyszer és nagyon hálás vagyok.”
Fanni

„Nagyon profinak tűnnek és nagyon lendületesek és hitelesek, ami számomra nagyon fontos. Nagyon jól éreztem magam és már most adott egy motivációt.”
Bea

„Szerintem ez egy hatalmas lehetőség. Én is sportoló voltam korábban, ezért tudom, hogy mennyire nehéz szponzorációs programhoz egyáltalán hozzájutni, ha egyáltalán van. Nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak a versenyt és ezért is egy hatalmas lehetőség kipróbálni magukat, illetve nekem nagy félelmem volt, hogy nem vagyok túl nőies, mint ahogy szerintem nagyon sokan így állnak ezzel a dologgal. A lovardában nem nagyon kellett nőiesnek lenni. Szerintem nagyon sokat fog nekem segíteni ez a program. Nagyon örülök, hogy itt lehetek!”
Orsi

„A női kategóriákban egy nagyon összetett dolognak kell megfelelni a színpadon, tehát nem elég az, ha a lányok diétáznak, jó genetikával rendelkeznek, edzenek. Nagyon sokszor ez egy ellentétes világ. Tehát az edzőteremben az erő dominál. Ott nem kell nőiesnek lenni, finomkodni, viszont a színpadon e nélkül nincsen jó eredmény, nincsen sikeres versenyző. Tehát nagyon fontos, hogy erre is odafigyeljenek a versenyzők. És ez a program pont ezt tudja nekik megadni, hogy kijavítsa azokat a hiányosságokat, amik esetleg ebből a domináns erőből származnak, amit a sportágunk képvisel, hogy egy kicsit tudjanak nőiesen mozogni. És ez nagyon fontos a színpadi világban. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés. Abszolút támogatom, azt amit a Csilla felépített és nagyon szimpatizálok vele. Egyrészt azt gondolom, hogy ugye én 10 éve vagyok a szakmában, 10 éve versenyzek aktívan és nagyon-nagyon szimpatikus az, hogy kezdő versenyzőknek ennyire nagy segítségük van már. Annak idején, régi motoros vagyok, amikor én elkezdtem versenyezni, nem volt még ilyen program, ami segíti a versenyzők felkészülését és egy kicsit bevezeti őket ebbe a világba és nagyon-nagyon jó kis közösség alakult itt ki. Illetve a Csilláék nagyon tudatosan építgetik ezt a kis világukat, ami nagyon szimpatikus, úgyhogy én utalványt adtam a második és a harmadik helyezettnek, úgyhogy nagyon remélem, hogy sok lányt fogunk a színpadon látni, akik ma itt szerepeltek.”
Békefi Brigi, szponzor

„Az önbizalom is egy nagyon fontos tényező. Az egyrészt adottság is, mindenkinek a saját habitusának megfelelően van vagy nincs, vagy kevesebb van vagy több van. Úgy gondolom, hogy itt minden a helyére tud kerülni és azt is el kell mondani, hogy sok versenyző bizony lusta vagy nem ismeri fel a gyakorlásnak a szükségességét. Itt rá vannak kényszerítve. Ha erre a workshopra beiratkoznak, akkor el kell jönni és gyakorolni kell. A versenyzőkben is kialakul utána egy igény magukkal szemben, hogy márpedig gyakoroljanak, mert a mozgás az nagyon fontos. A fizikum csak egy dolog, de egy kevésbé jó fizikumú lány, akár egy jó mozgással, egy jó tálalással, színpadi előadással, akár meg tudja előzni azokat, akik felkészültebbek. Én úgy gondolom, hogy a Csilla felismert egy olyan lehetőséget a fitnesz piacon, ha így akarjuk mondani, ami egyedülálló és hiánypótló. És ez nagyon fontos, ahogy a Brigi is elmondta, régen nem voltak ilyen komplex megoldások bizonyos problémákra vagy bizonyos olyan területekre, ami a versenyzéshez köthető, így a mozgásról, pózról vagy akár a versenyruházati vonalról is beszélhetünk. Itt az én esetemben konkrétan erről van szó. Mi ugye a ShowtimeStudioval a versenyzőknek a bikini, cipő, ékszer, tehát minden olyan kiegészítő, illetve tartozék, ami a versenyzéshez kell, ezek vagyunk mi és ezekből ajánlottunk fel egy csomagot a top 3 helyezettnek.”
Bognár Gergő, szponzor

„Én is azt gondolom, hogy ez egy remek lehetőség, ugyanis kezdő versenyzőként szerintem nem tudnék hova indulni, hogy akkor miknek kell utána néznem, itt pedig a Shape&Heelsnél egy komplex támogatást kapunk.”
Réka

„Szerintem Csilla nagyon cuki és úgy gondolom, hogy nagyon sokat tudnánk tőle tanulni. Itt főleg a kisugárzására gondolok. Szerintem ez nagyon fontos, főleg, ha valaki emberekkel foglalkozik, tanít dolgokat. Nála elsőre is ez jön le, hogy ő szupi ebben.”
Evelin

„Nekem Csilla magabiztossága az, ami megfogott. Én is szeretnék ilyen magabizos lenni a színpadon is, de az életben is. És emellett nagyon jól menedzseli az egész álmát, amit megteremtett. Szóval egy példakép.”
Bella

„Igazából nekem Lola nagyon szimpatikus volt. Én most találkoztam vele először, egy nagyon dinamikus és pozitív személynek tűnik. Nagyon jó volt itt részt venni ezen a workshopon vele. Először szerintem mindenkiben benne volt ez a kis izgalom, de aztán azt láttam, hogy az összes lány mosolyog és annyi pozitív energia szabadult fel mindenkiben, hogy nagyon jó volt a közeg. Nagyon jól éreztem magam.”
Judit

„Én már egy ideje követem Lolát az Instagramon, számomra megdöbbentő, hogy ahogy táncol, mozog, szakmailag látszik, hogy nagyon-nagyon ott van és tényleg az, hogy mennyire közvetlen volt velünk és mondta, hogy legyünk lazák, nőiesek, ténylek éljük meg, legyünk önmagunk. Nekem nagyon-nagyon pozitív és szimpatikus személyiség.

Kezdetben azért aggódtam, de ahogy telt az idő úgy egyre magabiztosabban mozogtam, ellazultam és nagyon jól éreztem magam. Úgyhogy tetszett! Nagyon vonz a nyári tábor, mert a kemény munkán túl itt szórakozásra is van lehetőség, arra, hogy jobban megismerjük egymást. Nagyon örülök és boldog vagyok, úgy gondolom, hogy mindamellett, hogy mind a pózolás, mind a színpadi járás tekintetében egy nagyon nagy segítséget kapok, tartozni fogok egy olyan közösséghez, ami a Shape&Heels és ez is nagyon fontos, hogy látom milyen ez a közösség és öröm lesz hozzátok tartozni, úgyhogy én nagyon hálás vagyok és boldog.”
Liza

„… tényleg baromi jó nyeremények vannak. Egyébként nagyon jó hangulatú volt az egész program, úgyhogy szerintem elégedetten fogunk távozni, akármi is lesz.”
Regina

„Alapvetően úgy gondolom, hogy kevés olyan oktatói program van, főleg nők részére, ahol megfelelően átadják azt a színpadi mozgást és könnyedséget, amire szükségük van. Igyekeztem ezt egy érdekes jelenségként közvetíteni a versenyzőknek, akikkel én is dolgozom, hogy innen egy pozitív szemléletmódot kaphatnak ezzel kapcsolatban, meg alapvetően úgy gondolom, hogy egy sokkal alaposabb és kultúráltabb mozgásképet, illetve egy csajosabb, nőiesebb mozgásvonalat tudnak képviselni, hogyha részt vesznek a programban.”
Horváth Gergő, felkészítő edző

„Jól éreztem magam és remélem, hogy a két versenyzőm is jól érezte magát, mert egy olyan programot kaphattak, ami full az alapoktól tanítja meg arra, hogy a színpadon készen álljon és úgy érzem, hogy ezt most tényleg meg is kapták és vissza is fognak jönni. Az egyik versenyzőm 5. lett ebben a programban, nagyon örül neki, nagyon motivált és bízok benne, hogy a színpadon is ilyen jól fog teljesíteni.”
Bóni Balázs, felkészítő edző

„Nagyon jól hangzott, amit Csilla a táborról mesélt, az nagyon tetszett. Tényleg én is azért jöttem, hogy tanuljak, megnézzem, hogy milyen, a pózolás az távol áll tőlem, úgyhogy lesz mit tanulni. Én nem azért jöttem, hogy bekerüljek, nem voltak ilyen reményeim, hanem inkább azért, hogy tanuljak valamit. Totálisan nagyon tetszett az egész és nagyon jó volt az energia, Csilla is nagyon cuki, úgyhogy abszolút jönnék még.”
Gabi

„…amikor megláttam az Instagramon, hogy van egy ilyen lehetőség, én nagyon megörültem neki, mert azt gondolom, hogy ez így nagyon hasznos lesz számunkra.”
Barbi

„A lányoknál nagyon fontos az, hogy a színpadi megjelenés jó legyen és tudják prezentálni azt, amit odavittek és ebben hatalmas segítséget tud nekik nyújtani ez a program.”
Nagy Ricsi, felkészítő edző

„Szerintem ez egy óriási lehetőség ez, főleg egy kezdő versenyző számára, aki nem tud mozogni a színpadon, fogalma sincs, hogy mire számítson és szerintem itt a Csilláék egy teljes átfogó dolgot adnak a versenyzőnek, mindazt, hogy magabiztosan mozogjon a színpadon, magabiztosságban és, hogy szépen meg tudja magát mutatni a színpadon, hogy megmutassa, hogy miért dolgozott eddig. Úgyhogy szerintem egy szuper program minden szempontból.”
Ihász Vivien, felkészítő edző