Next Level – Hat hetes intenzív elméleti- és gyakorlati oktatás

„Sosem gondoltam, hogy egyszer ilyen jól fogom majd magam érezni egy női társaságban! Az elmúlt években viszonylag tudatosan mindig kerültem a nőket, már ha lehet így fogalmazni, mert kicsit csúnyán hangzik… De jó párszor tapasztaltam meg a női alattomosságot és gonoszságot… én ezekben sose szerettem volna részt venni és olyanná válni, aki például képtelen egy szép szóval is illetni egy másik nőtársát bármiféle negativitás vagy hátsó szándék nélkül!
Így nekem ez egy külön öröm és hála , hogy Te vagy és egy ilyen társaságot létre tudtál hozni ebben a világban, ahol a nők egymásért, egymás mellett vannak és nem egymás ellen!
Szerintem ez egy óriási ajándék az életben!”
Vivi

„A sok gyakorláson túl … belül is változnom kellett, amit nagy részben Neked köszönhetek! Hétről hétre mintha a lelkemből szóltál volna, mindig éppen arról, amire szükségem volt. A tegnapi feladatnál, mikor a tükörnél a saját szemünkbe kellett nézni, kicsit megijedtem, mert egy pár hete még biztos nem ment volna sírás nélkül, de tegnap igen.

 Hosszú idő után végre újra elmondhatom, hogy szeretem magam, de ez nélküled nem sikerült volna.  Nem tudom szavakkal kifejezni mennyire hálás vagyok Neked ezért, és KÖSZÖNÖM!!!”
Hanna

„Szívből ajánlom minden versenyző figyelmébe a Next Level képzést, legyél akár kezdő első szezon előtt álló, vagy akár tapasztaltabb versenyző.

Önmagában kevés a színpadon egy jó forma, hiszen azt megfelelőképpen prezentálnod is kell.

Ha testi-lelki egyensúlyban vagy, akkor az sugárzik rólad és ragyogni fogsz a színpadon.

A Shape&Heels Next Level a legjobb választás, mert mindig van mit tanulni és van min csiszolgatni.”
Klaudia

„Hosszú lesz és lelkizős, de úgy érzem most meg kell osztanom.

Az elmúlt hetekben láthattatok több képet is a Shape&Heels programról, amikről első ránézésre az látható, hogy csak magas-sarkúban jövök-megyek, pózolok, fitnesz, verseny, jól nézünk ki stb. Igen, ez volt a képzés fizikai gyakorlati része, de most megpróbálom leírni, hogy ez a 6 hét számomra milyen is volt valójában. 

Amikor beiratkoztam a 6 hetes képzésre, épp mélyponton voltam és tudtam, hogy ez a képzés segíteni fog. Többször elmondtam (és mások is elmondták) ha a lélek nincs rendben, akkor a test sem lesz. Készülhetek hetekig versenyre, de ha a lelkem mélyén nem érzem azt a vágyat és egyensúlyt, akkor sajnos a testem sem fog úgy alkalmazkodni, ahogyan kell. Megpróbáltam minden külső faktort kizárni,mert csak magamra akartam fordítani ezt a 6 szombati napot. 

Feltetted már valaha magadnak azt a kérdést, hogy „Ki vagyok én?” … ez volt az első feladat. Egy hetem volt arra, hogy leírjam ki is vagyok én valójában. Rövid mondatokban leírtam a banálisnak tűnő helyzeteket, amikor valóban én én vagyok. Pld. akkor vagyok én, ha munka/takarítás közben éneklek, vagy amikor harmóniát tudok teremteni a lakásunkban, vagy amikor tanácsot adok és segítek… furcsa volt szembesülni azzal a listával, mert rájöttem legtöbbször akkor vagyok én én, amikor nem lát senki. Mert talán szégyelltem azt, aki valójában én vagyok. Majd miután ezeket leírtam, eldöntöttem, hogy ha úgy esik jól, énekelni fogok takarítás vagy munka közben akkor is, ha majd kicsit furán néznek rám. Aztán jött egy másik nagy kérdés, hogy mire vagyok büszke? Újból banálisnak tűnő helyzeteket tudtam összeírni egy hét alatt, mint pld. hogy az első tetoválásomat titokban csináltattam egy nagyszünetben, vagy hogy kitartó és hűséges vagyok. Folyton olyan feladatokkal találkoztam, amik az önismeretet fejlesztik és a „farkasasszonyt” hozzák felszínre. 

Gyerekként mindig jobban egyeztem a fiúkkal mint a lányokkal. Tiniként is sokszor rivalizáltam a lányokkal, irigykedtem és néha verekedtem is. Sajnos a társadalom és az elvárások kényszerítettek minket (nőket) arra, hogy tapossuk a mellettünk lévő nőt, ha valamivel sikeresebb tőlünk. Ezzel valójában csak magunk alatta vágjuk a fát. Itt ez a csodálatos példa arra, hogy mi van akkor, ha a nők segítik és támogatják egymást. Létrejön egy közösség, ahol egymást és saját magunkat is tiszteljük, de ugyan úgy tiszteljük a férfiakat is. Sokszor hallottam azt, hogy legyek nőiesebb. Azonban ha belül nem éreztem a nőt, nem volt hogyan sugározzam az emberek felé a nőiességemet, akármilyen magas-sarkút vagy sminket tettem volna magamra.

Az utolsó hét, utolsó lelki gyakorlati része egy olyan életélmény volt, amit minden nőnek kívánom, hogy átélje. Azt átélni, hogy bele nézel a tükörbe és látod a saját tekinteted és egyben, szó szerint a lelked mélyére látsz… az valami leírhatatlan. Aztán, az, hogy egy nőtársad szemébe nézel és az ő tiszta gyermek lelkét látod, az is egy leírhatatlan érzés. Az hogy megbocsátasz saját magadnak, hogy lezárod a múltat, hogy elfogadod a gyengeséged, elfelejted a haragot… azt is át kell élni, hisz nem tudom ezeket az érzéseket leírni. Egyszerűen hálás vagyok a sorsnak, hogy ebbe a közösségbe csöppentem.  „Ha egy nő „gyógyítja” a lelkét, akkor a nagymamától a születendő gyermekig gyógyít minden női lelket a családban.” „
Ivett

„Minden versenyzőnek csak ajánlani tudom a Next Level képzést! Nekem a versenyzésben iszonyat sokat segít bármilyen Shape&Heels-es program, workshop, továbbképzés. Mert hiába van egy nagyon jó formád, ha azt nem tudod megmutatni, sajnos “mehet a levesbe” az egész felkészülésed.”
Sára

„Csilla barátságos, lelkiismeretes előadó, aki egytől egyig minden résztvevővel külön is foglalkozik. Minden alkalommal tapasztalt vendégoktatóktól is tanulhatunk. A Next Level nemcsak a fitnesz versenyzésbe befektethető, hanem a hétköznapokon is használható tudást ad, mi több, lelki fejlődést! A képzés végére biztosan tudni fogod, hogy jó úton haladtál eddig vagy sem!”
Anikó

“Imádom a Next Level képzést, mindig nagyon várom a következő alkalmat, feltöltődöm teljesen minden egyes alkalom során. Nem csoda, hiszen Csillának nagyon pozitív energiája van, és azt érzem, hogy hisz a fejlődésünkben legyen szó lelki értelemben vagy a pózolásban.
Mindig mond egy-egy olyan mondatot az előadásokkor, ami gyógyír a lelkemnek egy – egy lelki probléma kapcsán és ez nagyon sokat jelent nekem.”
Georgina

„Olyan sok értékes lány gyűlt össze szerintem egy helyen és olyan jó az, hogy mindannyiunknak egy hitvallásunk van, mindannyian szeretnénk a legjobbak lenni…látni azt, hogy például volt aki bejött – még soha nem állt színpadon- és a hat hét végére valami egészen elképesztő változáson ment át.”
Dorottya

„Miről is szól ez az egész? Nem arról, hogy fel állsz a színpadra és a nyakadba teszik az aranyérmet, hanem arról, hogy büszke vagy magadra, hogy végig csinálod nap mint nap a diétát, az edzéseket, és teljesen mindegy, hogy a bírók ott mit látnak, Te büszke légy belül saját magadra és szeresd Önmagad. Ebben segít ez a hat hét.”
Zsanett

„Én úgy gondolom, hogy Önmagunk felismerése/ megismerése/ feltárása – elsősorban ez a legfontosabb. Hogy ha mi rendben vagyunk Önmagunkkal, akkor ez kifelé is sugárzik és ez által magabiztosságot nyerünk, jobban teljesíthetünk a színpadon…többet adhatunk magunkból. Ehhez nyújt segítséget a Next Level”
Klaudia

„Itt a képzésen, én úgy gondolom, hogy nagyon sok Hölgy/ leányzó/ nő Önmagára találhat. Lehet, hogy valamikor megvolt, hogy ki is ő valójában, de az idők során elveszett, vagy a sok munka elterelte a figyelmét, nem tudott magára összpontosítani, de azt hiszem, hogyha valaki ide jár, akkor vissza fog találni Önmagához meg a helyes úthoz.”
Ági

„Nagyon jól éreztem magam! Nagyon hasznos volt, mert én nagyon nem tudtam pózolni, úgyhogy én ezért is jelentkeztem. Nagyon sokat fejlődtem és sok mindent tudtam meg magamról, hogy mi áll jól és mi nem, mit hogyan kell csinálnom. Nagyon átfogó és részletes volt, nagyon tetszett!”
Zsuzsi

„Gyakorlati órákból én mindig is a póz oktatást élveztem a legjobban, azt hogy kihozzam magamból a maximumot. Én nem kezdőként jöttem ide, de úgy érzem, hogy még én is rengeteget tanultam.”
Viki

Minden óra minden egyes percét élvezem! Tetszik , hogy komplex az óra felépítèse ès nem csak gyakorlatban hanem elméletben is tudom fejleszteni magam a képzés keretein belül. Aki önbizalom hiànnyal küzd annak ez a képzès kötelező ! Nekem nagyon sokat segített. Mind az elméleti mind a szakmai oktatók nagyon felkészültek.”
Viktória

„A Shape&Heels nem csak a pózoktatásról szól. A program által fedeztem fel a bennem rejlő értékes nőt és önbizalommal gazdagított, rávezetett arra, hogy hogyan szőjem bele a mindennapjaiba a Flow érzését. Megtanított arra, hogy a színpadi csillogás élérése érdekében belülről is ragyognom kell, ahhoz hogy kiteljesedhessek a színpadon.”
Klaudia

„Ajánlom mindenkinek, abszolút hasznos volt! Egyrészt azért, mert azt a tudást, amit átadott a Csilla, azt fel tudjuk használni a hétköznapokban is…egy komplex dolgot tanultunk, ami elengedhetetlen a színpadi léthez. Gyakorlati részen gondolok a mozgáskultúrára, a helyes testtartásra. Én például észrevettem a képzésen, hogy mennyire helytelen a mozgásom, és a testtartásom is mennyire rossz, és amióta járok a Next Level-re, azóta sokkal jobban tudom kontrolálni, hogy például kihúzzam magam.”
Edina

„Igazából nekem a legfőbb célom az volt azzal, hogy ide jelentkeztem, hogy a nőiességem egy kicsit a magasabb szintre emeljen. Nem tartom magam egy abszolút csajos csajnak, de fiúsnak sem, hanem úgy a kettő között ragadtam valahol és szerintem sikerült egy kicsit a csajosabb irányba, a nőiesség irányába átterelnem magamat, mint a pózolás terén, mint pedig szerintem a hétköznapokban is.”
Vivi

„Elsősorban a nőiességemmel kapcsolatos dolgok értékelődtek át, miszerint egy picit úgy mondván nőiesebben is kezdtem el viselkedni a mindennapokban, és ezt a körülöttem lévők is észrevették. Illetve az önmegvalósítással kapcsolatban is és az önismerettel kapcsolatos dolgok is nagy befolyással voltak rám”
Ivett

„Jól éreztem magam nagyon minden alkalommal. Nekem a barátkozással meg az ismerkedéssel vannak nehézségeim. Nem vagyok nagyon közvetlen és nem barátkozom könnyen, de ennek ellenére nagyon jól éreztem magam minden alkalommal, nagyon szimpatikusak voltak a csajok és aranyosak.”
Hanna

„Nyilván volt már egy alap magabiztosságom…ez a koromból adódik, meg a tapasztalatból, de nyilván nagyon sokat tett hozzá maga a képzés, illetve a színpadi mozgás.”
Ági

„Ez az egész képzés sokkal több, mint színpadi járás és arra világít rá, hogy rohadtul büszke legyek rá, hogy Nő vagyok! A magas-sarkúnak a szerepe abszolút felértékelődött a szememben a rengeteg gyakorlás, különböző programok, elméleti előadások miatt…”
Dorottya

„Itt annyi értékes lány van, és szerintem sokan nem gondolják ezt, vagyis nem gondolták saját magukról azt, hogy ők ennyire értékesek… és szerintem ezért volt nagyon jó befejezése a meglepetés program ennek a mai napnak, mert tényleg most megszerette mindenki saját magát…”
Zsani

„Mit teszel, ha ragyogni kívánsz látni egy embert?

Nos, én azt hiszem, segíteni próbálok, hogy önmaga lehessen…

Tegnap volt szerencsém 15 csodálatos NŐvel találkozni.

Csilla hívott meg a csapathoz.

Csilla komplex póz- és színpadi járás programot tart fitnesz versenyzőknek. 

És ami kiemelkedő számomra, hogy Csilla hangsúlyt fektet arra, hogy azok a versenyzők, akik hozzá fordulnak, az önbizalmukat is megtalálják, és az edzés és a fitnesz szellemiségén túl a Nőiességüket is teljes mértékben éljék.

Önmagában is támogatom azt, amilyen holisztikusan áll ehhez a dologhoz!

Amikor megkérdeztem, hol találta meg a „Mozdulj a lelkedből”-t, és miért pont engem kért fel. Annyit mondott, azt érezte ez kell ide. 

Nah kérem szépen, ez a női megérzés, a tiszta szándékok megcsillanó harmóniája.

Tartottam nekik egy foglalkozást a több hetes programjuk végén. Ahol talán mind közelebb kerültünk magunkhoz, egymáshoz, a lelkünkhöz.

Hálás vagyok, amikor találkozom olyan emberrel/ emberekkel, akik komplexen gondolkodnak, és kívánnak segíteni mások önmagukhoz találásában úgy, hogy közben önmagukra is nyitottan tekintenek.”
Simon Renáta oktató