Általános

„A Shape&Heels  színpadi járás és póz oktatás program olyan hátteret adott nekem, ami nem csak abban segített, hogy a legjobb formámat hozzam a színpadon és a legoptimálisabb szögekből mutassam meg magam, hanem a kisugárzásommal is át tudjam adni azt, hogy mennyire élvezem azt, hogy a színpadon lehetek.”
Dorottya

„Először is annyit tudok mindenkinek elöljáróban javasolni, hogy gyakoroljatok minden nap, mert nagyon sokat számít. Részt vettem a nyári póz- és edzőtáborban, majd a Shape&Heels szponzor programjának második kiválasztottja lettem és Csilla ezzel nagyban hozzájárult a sikeremhez… Tényleg azt tudom mondani, hogy fogadjátok meg, amit Csilla mond, mert nagyon jó tippjei vannak. Nagyon fontos a színpadi járás és a pózolás, főleg amikor az ember lámpalázas és nagyon oda kell tennie magát, nincs energiája koncentrálni, ki van szipolyozva a színpadon és fontos, hogy rutinszerű legyen az egész. A nőies mozgás nem mindenkinek jön olyan egyszerűen, főleg a színpadon, ami egy abszurd helyzet, hiszen teljesen ki kell tárulkozni, fel kell oldódni. Én nem vagyok egy ilyen „kitárulkozós” típusú csaj, de meg lehet tanulni, csak rengeteg gyakorlás szükségeltetik hozzá.”
Ingrid

 „A Kriko Kupán mutattam be eddigi legjobb színpadi előadásom.

Rengeteg gyakorlás van mögöttem és még előttem. Mérhetetlenül hálás vagyok Csillának és a Shape&Heels-nek! Aki ismer, tudja rólam, hogy mennyire nehéz elengedni magam a színpadon, közönség előtt. Végre jól éreztem magam a színpadon!”
Sára

„A tegnapi nap folyamán, sikerült eljutnom életem első versenyére… Az érzés leírhatatlan és számomra hatalmas dolog, hogy ott lehettem, megcsináltam, igenis képes vagyok rá.

Mert az ember bármire képes, ha igazán akarja és küzd az álmaiért!

Akinek hálás vagyok és segít/ segített, ő Gál Csilla volt. Életem mélypontján érkeztem meg hozzá és ő onnan felemelt, és megfogta a kezem. Egy fantasztikus ember és Nő! Ott jöttem rá, hogy igenis én is érek valamit és igen jó úton járok. Hasonló emberekkel találkozva jöttem rá, hogy ez az én utam, ezt kell csinálnom. Kimondhatatlanul hálás vagyok, köszönöm!”
Klaudia

„Nem túlzás azt mondanom, hogy a Shape&Heels megváltozatta az életem. És nem csak a versenyzés miatt! Csillától rengeteget tanultam arról, hogyan tudom megmutatni a sportos oldalam mellett a bennem rejlő „dívát”. E nélkül valószínűleg nem kapnék modellmunkákat, nem tudnék ennyire otthonosan kamera előtt mozogni gátlások nélkül. És e nélkül a program nélkül ma biztosan nem így állnék a versenyzéshez, meg úgy alapjában véve ahhoz, hogy mit jelent Nőnek lenni!”
Dorottya

„Nemcsak a bikini fitnesz, hanem más női kategóriák lényeges része a színpadi megjelenés, kisugárzás, pózolás, a teljes színpadi “csomag”. Ehhez nyúlt segítséget az egyedüli Shape&Heels program minden érdeklődő hölgy számára.

Gál Csilla, 2018-as WBPF Európa bajnoki címe után még számos sikeres, versenyekben gazdag év várta, ám elmondása szerint, számára az igazi boldogságot a Shape&Heels, póz-és színpadi járás program megálmodása és megvalósítása hozta. Sokan nem tudják, de akkor fogalmazódott meg ennek a programnak a gondolata, amikor Csilla a WBPF szövetségnél tisztségviselő lett, s a világbajnokságra segítette a lányokat, mind póz, mind színpadi megjelenés tekintetében. Ekkor döntötte el, hogy ez az, amivel foglalkozni szeretne.

Lakatos Loretta, profi táncos közreműködésével, aki a lányokat a tökéletes járástechnikára tanítja, indították el az eseménysorozatot, amiből mára, Csillát idézve “életérzés lett”.

Nagyon fontosnak tartja, s kiemelte, hogy a mai széthúzó világban legyenek olyan események, csapatok, ahova örömmel látogatnak el az emberek, ahol barátságok születnek, ahol egymást segítik a lányok, ahol visszakapják önbizalmukat, amit a mindennapi életben is tudnak kamatoztatni. Erre nagyon jó példa nemcsak maga a pózóra, hanem, a már második alkalommal megrendezett, Shape&Heels nyári tábor is. 

A színpadi póz- és jàràs programhoz a lányok a közösségi média platformokon, vagy e-mailen keresztül tudnak jelentkezni. A sok érdeklődőre való tekintettel fix órarend, workshopok, magánórák és képzések is várják őket a Shape&Heels stúdióban.

A program kezdete óta több száz lány köszönheti remek színpadi prezentációját a Shape&Heels programnak!”
Showtime News – Hírek a testépítés és fitnesz világából

„Figyelemmel követem a munkásságod, és tiszteletre méltó, hogy milyen lendülettel és motiváltsággal próbálsz segíteni a lányoknak, hogy a színpadon tökéletes módon tudják megmutatni a formát, és a belefektetett munkát. Én azt gondolom, hogy a versenyzőkek erre a profi segítségre van szüksége, amit a Ti szakmai tudásotok (illetve a kettőtök tudásának ötvözése) tesz még jobbá. Köszönöm minden versenyző lány nevében, hogy kitaláltad ezt a programot!”
Áprilka         

„Ezer hála és köszönet Csilla, hogy kijavítottad a pózolásom, új technikákat, trükköket leshettem el egy ilyen profi szaktekintélytől. Nem minden pózer ért minden kategória versenyzőihez, lenyűgöző az a tudás, amivel a bikinisektől az athletic-ig mindenkit meg tudsz tanítani! És köszönöm, hogy majdnem megtanultam „varázsolni”, gyakorlás folyamatban! … Mindig rengeteg okosságot tanulok tőled! Igazán hálás vagyok a lehetőségért!”
Kata

Workshop

„Emlékszem amikor márciusban elmentem az első Shape&Heels workshopra. Kicsit féltem, mert azt gondoltam, hogy kb. semmi keresnivalóm nincs ott azzal a fizikummal. Akkor, a mostani versenysúlyomhoz képest +8 kg volt rajtam. Megláttam magam a tükörbe, láttam a többieket, és elkezdtem magam hozzájuk hasonlítani, (itt hibáztam) és akkor, ott, rámjött a sírás. Előbb csalódottság miatt majd a végén örömkönnyek lettek.

Úgy érzem Csilla és Lola sokat adtak nekem…onnantól kezdve elfogadtam és törekedtem arra, hogy javítsak a helyzeten. Amint az önbizalmam megnőt, minden másképp működött. Minden workshopon „szárnyaltam” , önmagam lehettem, élveztem az „én időmet” , a tábort. Semmilyen túlzás nélkül, egyszerűen élveztem az életet úgy Isten igazán.

Erre a szezonra két visszafogott célom volt: hogy az önbizalmamat megnöveljem és legalább 1 versenyen a top 5 vagy top 3-ba benne legyek. Ez a segítségükkel sikerült is.

Következő szezonra már nem lesz ilyen visszafogott a cél.”
Ivett

„Nálam a színpadi mozgásnál az alapok megvoltak. De! Őszintén magam sem gondoltam volna, hogy így lesz, de az a kis plusz, amit te tanítottál, Csilla, az hiányzott ahhoz, hogy maximálisan elégedett legyek azzal a varázslatos pillanattal, amit a Világbajnokságon átélhettem. Mert ez az egész nem csak arról szól, hogy egy – egy  adott pózba hogyan állunk be, hiszen varázsolni kell, el kell varázsolni a bírókat, át kell érezni minden mozdulatot, mint egy táncnál. Hogy is lehetne mindezt megtanítani csak a pózolással, hiszen sokkal összetettebb ennél. Ezért is kiemelkedő ez a program. Nem mellesleg többször említettem már, hiszek a sorsban, nem véletlen, hogy egymás mellé kerültünk, tudom, hogy rengeteget fogok még tanulni tőled az élet minden területén. Úgyhogy KÖSZÖNÖK NEKED MINDENT, Csilla! A lehetőségeket és a tanácsokat is!”
Zsani

„El se tudom mondani, mennyire hálás vagyok Gál Csillának és a Shape&Heels-nek, amiért első versenyemen nem egy egyedüli indulóként(aki nem ismer senkit), hanem egy szerető, motiváló csapat részeként tudtam versenyezni. Felülmúlhatatlan, mikor érzed a bíztatást, támogatást, mikor együtt tudsz örülni másokkal. Hihetetlen az a közösség ami kialakult, köszönöm csajok!”
Pötyi

„Volt nálad a versenyzőm, és nagyon meg volt elégedve! Köszönjük szépen!”
Pisti

„Annyira köszönjük a segítséget a versenyzőinkkel! Nagyon jó, hogy vagytok! Tényleg igaz, hogy az erős Nők felemelik egymást!”
Niki

„Én azt szeretem a Shape&Heels programban, hogy nem egy sémát húznak rá mindenkire, ugyanazokkal a mozgásokkal és összekötő elemekkel, akár illik rájuk, akár nem. Ez nagyon kényelmetlen tud lenni, főleg egy gátlásosabb nőnek. Megkeserítheti a felkészülést, bizonytalanná tesz és elmegy a kedved a gyakorlástól is. Mihamarabb túl akarsz esni az egészen, holott elvileg azért csinálod a versenyzést, mert szeretnéd büszkén megmutatni azt a formát, amin éveken keresztül dolgoztál. Itt olyan színpadi koreográfiát tudnak neked összeállítani, ami ötvözi a nőiességet és a sportosságot, valamint a legjobban illik a személyiségedhez és testfelépítésedhez.”
Sára

„Köszönöm a mai workshopot, irtó profik, lekesek, informatívak vagytok, a lányok is imádták, nagyon pozitívak a visszajelzések! Én mindenképpen szeretném, ha ebből hagyományt tudnánk teremteni és szoros együttműködést köztünk!”
Réka

„Nagyon köszönjük Csillának és Lolának a sok segítséget a csapat színpadi prezentációjának gyakorlásában! Véleményünk szerint bármilyen témakörben a hatásos tanulás a lényeg ügyes leszűrésében rejlik és a Shape&Heels nem rabolja az idődet, mert csupa olyan dolgot gyakoroltok együtt, amire majd a színpadon is szükséged lesz!”
Pisti

„Ami nagyon pozitív a Csillánál, az az, hogy annyira gondoskodik a lányokról, hogy minél nőiesebbek legyenek, minél szebben mozogjanak a színpadon, segít a bikini színének kiválasztásában. Szerintem ilyent nem sokan csinálnak. Úgyhogy le a kalappal!”
Ági

„Nekem a Csilla nagyon sokat segített. Egyrészt, önbizalmat adott, hogy hogyan tudok csajos lenni, hogyan tudok csajosan mozogni. Illetve hogy hogyan tudok magas-sarkúban járni, ez milyen érzés, hogyan tudom a legcsajosabb oldalamat kihozni magamból. Így sokkal jobban érzem magam a színpadon, sokkal szabadabbnak igazából és így el tudom engedni magam. És nem csak a színpadi megjelenésben, hanem az új kapcsolatok kiépítésében is segít. Egy összetartó, egymást erősítő csapatot kovácsol össze. Imádom ezt a csajos társaságot!”
Pötyi

„Ha valaki azt mondja, könnyű magas-sarkúban pózolni: hazudik, vagy tényleg ufó…Nekem a program segített abban, hogy ne esek hanyatt a színpadon – viccet félretéve, tényleg magabiztosabban járok és pózolok a verseny cipőmben. Ha magabiztos vagy, az a kisugárzásodat is fantasztikussá varázsolja, na meg persze a színpadi jelenlétet. Imádtam, amikor a kedvenc zenénkre gyakorolhattunk, vagy épp teljesen el kellett engednünk magunkat és előhozni a minden nőben ott lapuló dögös Ént. mindenképp megyek tovább Csillával és a csapattal, hogy a színpadon ragyogjak és egy tökéletes, ön-azonos pózolást rakjunk össze a következő őszi szezonra.”
Barbi

Magánóra

„Első szezonos versenyzőként nem igazán tudom, hogy mi lett volna velem Csilla extra segítsége nélkül. Mind a csoportos óráin, de főként a magánórákon olyan energiákkal/ tudással/ tapasztalatokkal gazdagodtam, ami rengeteget fog hozzáadni a színpadi megjelenésemhez, de az általános önbizalmamhoz is nagyban hozzájárul, ami a hétköznapokban is csak az előnyömre válhat majd. Csilla olyan energiákkal rendelkezik és olyan tehetsége van hozzá, hogy átadja ezeket, hogy teljesen feltölti vele a környezetét. Ezen kívül számomra az is nagyon sokat számít, hogy az órákon kívül, akár privátban instagramon is lelket önt belém (mert megérzi azt is, hogy mikor van rá szüksége az embernek, teljesen csoda egy nőszemély ) és teljes biztonsággal kérhetem a segítségét bármikor, mert szívesen és teljes odaadással foglalkozik azokkal, akik szeretnének vele fejlődni. Egy igazi Wonder Woman! „
Evelin

„Borzasztóan hálás vagyok, Csilla, hogy megismerhettelek és lehetőségem van Hozzád járni annak érdekében, hogy a színpadon 120% NŐ lehessek. Nagyon sokat fejlődtem ez alatt a pár hét alatt, amit kívülállóktól a legváratlanabb pillanatokban kapok meg, mint pl milyen szépen sétálok be a terembe. Magabiztosabb lettem, ami ebben a sportban elengedhetetlen!
Szeretem azt, hogy Veled mindig tudok nevetni egy jót, hogy amikor hozzád megyek egy igazi csajos 1 órában van részem, ami annyira felszabadító és minden nőnek szüksége lenne erre a kis “én időre”, versenyen kívül is!”
Viki

„Köszönöm, Csilla, hogy olyan komplex tudást kapok tőled, amit nem csak a színpadon, de a mindennapi életben is hasznosítani tudok! Nagyon örülök neki, hogy elmentem hozzád segítséget kérni, mert ezzel a két alkalommal is többet tettél hozzám, mint előtte bárki más! Alig várom, hogy a jövőben folytassuk!”
Vivi

„Szia! Láttam nálad ………-t és most nagyonjó! Nem jól mozgott, de most jó lett! ismerem őt és nehéz volt megtörni a rossz berögződést, tudom, de sikerült! Olyan jó lesz ősszel!”
Rita

„Csak pár hete járok a Csillához órára, de már most rengeteget tanultam tőle. Minden apróbb, de mégis fontos részletre kitérünk, amire nem is gondolna az ember, hogy lényeges szempont lehet. Ha valami nem megy sokadjára sem, akkor azt még tovább gyakoroljuk, míg rá nem érzek/jól el nem sajátítom. Nagyon türelmes, precíz, lelkiismeretes, odafigyel tényleg a részletekre, és teljes mértékben a maximumot igyekszik kihozni az emberből – azt az oldalát az embernek, ami számára a legelőnyösebb. Nagyon sokban hozzá járult a készülésemhez/fejlődésemhez, amiért nagyon hálás vagyok Neki!”
Gréta

„Szerintem a Shape & Heels magánórái mindenkinek hasznosak.
Én teljesen kezdőként kezdtem járni Csillához és fogalmam sincs, mi lett volna velem nélküle. 
Személyre szabottan haladtunk, Csilla nagy türelemmel figyelt rám, egyből látta, hogy mi az erősségem , mi megy gyengébben és annak megfelelően tervezte az óráimat.
Nem bántam meg, hogy felkerestem Őt.
Mindenkinek ajánlom a magánóráit, kezdőknek, akik nem szeretnék, hogy rossz szokások rögzüljenek, már az elején tudatosan tudnak tanulni, illetve rutinos versenyzőknek is , akik még jobbá szeretnének válni, vagy finomítani/szépíteni szeretnék az előadásukat.”
Orsi

„Imádom, hogy Dorottya mindig jókedvű és mosolygós. Számomra a vele való találkozás, főleg a versenydiéta vége felé közeledve, feltöltődés. Az órákon maximálisan odafigyel rám és segít magamból kihozni a maximumot. Csupán két óra után hatalmas változást tapasztaltam a nőies átkötéseket illetően ami nekem az egyik legnehezebbnek bizonyuló feladat volt eddig.”
Viktória

„Ha nehezebben tanulsz, akkor a magánórákat neked találták ki.
Csilla türelmes, és kiváló tanár, de mellette szigorú, úgyhogy nincs mese – otthon igenis gyakorolnod kell.
Én bajnok szeretnék lenni, amit csakis csodás pózolással lehet elérni.
Óráról órára magabiztosabbnak érzem magam, nőiesebbnek, amiért már most hálás vagyok.
Csapattól, versenytől függetlenül profi kezekben leszel, ne félj segítséget kérni, akár már egy szezonnal korábban.”
Barbi

„Csilla, nem tudok elég hálás lenni azért a sok jóért, amit szakmailag és nőként Tőled kaptam…dolgozni fogok azon, hogy legyen egy olyan pillanatom, amikor teljes valómban igazán ragyogok a színpadon, hiszen azt mondtad, bennem van, képes vagyok rá.”
Veronika

„Nem mindig tudtam megoldani, hogy Csillával személyesen találkozzak, ezért online gyakoroltunk, de ezek az alkalmak is nagyon hasznosak voltak. Sokan azt hiszik, hogy az online alkalmak nem az igaziak, de mi minden egyes online óra végén átbeszéltük azokat a dolgokat, amit a következő órára gyakorolni és csiszolgatni kell, majd a következő alkalmat ezzel kezdtük. Így folyamatosan fejlődtem szintről szintre. Természetesen ehhez kellett a napi gyakorlás is. Szerintem ez sokat adott hozzá ahhoz, hogy az első versenyemen ilyen kiemelkedő helyezéseket értem el.”
Mariann

„Nekem minden nehéz volt az elején. Főleg a pózolás meg a „csajoskodás”. A finom mozdulatokat elsajátítani nem az én világom, de azt kell, hogy mondjam, hogy egyre jobban megy, meg ugye minél több gyakorlás, annál jobb lesz…hála Csillának, nagyon sokat segített… nem tudtam olyan sokszor feljárni Pestre személyes pózórára, ezért Csillával online gyakoroltunk, ami nagyon sokat jelentett… Amiket elmondott, hogy mikre figyeljünk, azokat levideóztuk, begyakoroltuk önszorgalomból, bementünk a terembe és akkor minden nap szépen gyakorlás, gyakorlás.”
Anita

„Csilláról sokaktól hallottam, hogy egy rendkívül felkészült és tapasztalt szakember, ezért határoztam el, hogy megkeresem, mert nekem a pózolással-színpadi mozgással vannak a legnagyobb nehézségeim. A versenyről vagy korábbi pózolásokon készült felvételeken mindig láttam, hogy nem tetszik a mozgásom és szeretnék rajta változtatni.  Elmentem Csillához, és egy workshop és egy magánóra után teljesen megdöbbentem, mikor a tükörben néztem magam séta közben, mint akinek kicserélték a mozgását, nagyon tetszett, amit láttam. És ami a legjobb volt: nagyon szerettem volna menni újra és újra, mert emellett rendkívül jó hangulatban telt az óra, jól éreztem magam, és feltöltődtem amellett, hogy kellőképp el is fáradtam. A pózolás-mozgás mellett a hátteréről, miértjéről is nagyon sokat tanultam, megértettem dolgokat, és tényleg egy óra után látványos volt a változás.”
Judit

„Először is nagyon hálás vagyok azért, hogy létrehozta ezt az egészet! Biztos vagyok benne, hogy ennél jobb helyre nem is tudtam volna menni, minden magánóra minden perce a lehető leghasznosabban és vidáman telik, Csilla a legapróbb részletekre is figyel, így biztos vagyok benne, hogy Neki köszönhetően már magabiztosan (izgalmakkal azért teli) fogok a legelső versenyemen felállni a színpadra. A hely hangulata is magával ragadó, illetve az örökmozgó Sissi se hiányozhat az órákról, azt hiszem Vele teljes az egész!”
Gréti

Csilla és a Shape&Heels magánórák nagyon sokat adtak nekem! 
Egyrészt minden egyes óra szuper jó hangulatban telik, igazi csajos program! Mindig nagyon várok minden egyes alkalmat. Kifejezetten tetszik, hogy az egész pózolás teljesen személyre/személyiségre szabott, nincsenek rám erőltetett mozdulatok, így igazán önmagam tudom majd adni a színpadon is.
Másrészt, ami számomra talán a legfontosabb. Belsőleg is rengeteget kaptam és kapok is Csillától. Minden segítséget és támogatást megad, hogy önmagam legjobb változata legyek magas-sarkúban is. Buzdít, hogy ki merjem engedni a bennem lakozó NŐT és teljes egészében meg is éljem a nőiességem. Amióta hozzá járok sokkal de sokkal több önbizalmam van és talán jobban ki merem fejezni önmagam.
Mérhetetlenül hálás vagyok, hogy közös útra terelt minket a sors! Köszönöm!”
Beatrix